SMARTLainat UKK

Mihin tarkoitukseen voin hakea lainaa?

Voit itse päättää mihin rahat käytät. Remonttiin, uuteen autoon tai mihin tahansa elämän kustannuksiin. Voit käyttää rahat myös esimerkiksi vanhojen lainojen yhdistämiseen.

Maksaako Smartlainat lainapalvelu?

Ei maksa. Smartlainat on kuluttajalle täysin ilmainen.

Voinko lainata rahaa, mikäli luottotietoni eivät ole kunnossa?

Et voi. Mikäli sinulla on luottohäiriömerkintä et voi lainata Smartlainan kautta rahaa. Kaikkiin lainahakemuksiin tehdään luottotarkistus.

Mikä on lainani korko?

Korko on aina henkilökohtainen ja riippuu täysin hakemukseen antamistasi tiedoista. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen saat rahoituslaitoksilta henkilökohtaisen tarjouksen. Voit vapaasti verrata saatuja tarjouksia ja valita niistä omiin tarpeisiin parhaiten sopivan. Kaikissa tarjouksissa mainitaan selkeästi lainalle maksettava korko. Muista lukea tarjoukset huolella läpi, jotta vältyt yllätyksiltä.

Milloin saan rahat tililleni?

Meille on tärkeää, että hakemuksesi käsitellään välittömästi ja rahat maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti. Sitä varten olemme aina valmiina käsittelemään hakemuksesi pikaisesti. Riippuen lainasummasta ja lainan tarjoavasta pankista, saat rahat tilillesi muutamassa tunnissa tai viimeistään 2-3 päivässä.

Voinko maksaa lainani nopeammin takaisin?

Lainan voi aina maksaa pois nopeammassa aikataulussa. Huomioi, että muuttuneesta maksuaikataulusta sinun tulee kuitenkin sopia suoraan lainan myöntäneen pankin kanssa. Smartlainat ei pysty vaikuttamaan muutoksiin.

Voinko valittaa, mikäli minulle ei myönnetä lainaa?

Smartlainat -palvelu ei päätä saatko lainaa vai et. Lainapäätös tehdään antamiesi tietojen perusteella. Tämän takia lainahakemus tulee täyttää huolellisesti, sillä pienikin virhe voi syy lainahakemuksesi hylkäykseen. Smartlaina ei ole vastuussa, mikäli et saa yhdeltäkään pankilta lainatarjousta.

Miten Smartlaina hyötyy lainojen välityksestä?

Smartlainan välityspalkkion maksaa Rahalaitos ja Salus Group huolimatta, miltä rahoitusyhtiöltä päätät nostaa lainan. Smartlaina saa komission vasta kun lainahakija ja rahoitusyhtiö yhdistyvät. Smartlaina saa komission siitäkin huolimatta, että päätät olla nostamatta lainaa. Tämä takaa lainanhakijalle parhaat lainatarjoukset, ilman sitoumuksia, eikä vaikuta Smartlaina -palvelun tarjoamiin lainoihin. Voit luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.