Ota yhteyttä

Lisätietoja Smartlainasta

Smartlainat markkinoi lainoja yhteistyössä Rahalaitoksen ja SalusGroup Oy:n kanssa tämän luvanvaraista lainanälityspalvelua. Rahalaitos ja SalusGroup tekee yhteistyötä useamman rahoitusyhtiön kanssa.

Smartlainat ei veloita välityskuluja ja on käyttäjälle aina 100% maksuton. Smartlainat saa välityspalkkion Rahalaitokselta ja Salus Group Oy:ltä riippumatta minkä pankin lainaaja valitsee. Tämä takaa, että Smartlainat ei hyödy taloudellisesti näyttämällä hakijalle vain tiettyjä lainatarjouksia. Lainanhakija voi aina luottaa siihen, että hänelle esitetyt lainatarjoukset ovat hänen tarpeeseensa parhaat mahdolliset.

Määritä lainasi

Smartlainat palvelussa voit itse päättää, millaisen lainan haluat ja mikä sopii parhaiten tarpeisiisi tai unelmiisi. Voit itse määrittää lainasumman ja takaisinmaksuajan.

Smartlainat on helppo ja turvallinen tapa toteuttaa unelmasi ja mikä parasta, lainan hakeminen on täysin maksutonta.

Smartlainat on hyvin tarkka turvallisuudesta ja tietosuojista, joten suojelemme tarkoin lainanhakijan henkilökohtaisia tietoja.

Turvallisuus

Voit käyttää palveluamme aina turvallisin mielin. Kaikki lähettämäsi tiedot salataan ulkopuolisilta ja meillä on käytössä jatkuvasti päivittyvät palomuuri- ja suojausmenetelmät. Käsittelemme kaikki henkilökohtaiset tietosi luottamuksella ja säilytämme tarvittavat taustatiedot aina turvallisesti.

Suostumus

Klikkaamalla ”Hae lainaa” annat luvan lähettää hakemukseen syöttämäsi tiedot eteenpäin rahoitusyhtiöille ja annat myös luvan yhteydenottoon joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai viestipalvelun kautta. Palvelu on täysin maksuton ja voit lopettaa sen koska tahansa.

Voinko valittaa, mikäli minulle ei myönnetä lainaa?

Smartlainat -palvelu ei päätä saatko lainaa vai et. Lainapäätös tehdään antamiesi tietojen perusteella. Tämän takia lainahakemus tulee täyttää huolellisesti, sillä pienikin virhe voi syy lainahakemuksesi hylkäykseen. Smartlaina ei ole vastuussa, mikäli et saa yhdeltäkään pankilta lainatarjousta.

Miten Smartlaina hyötyy lainojen välityksestä?

Smartlainan välityspalkkion maksaa Rahalaitos ja Salus Group huolimatta, miltä rahoitusyhtiöltä päätät nostaa lainan. Smartlaina saa komission vasta kun lainahakija ja rahoitusyhtiö yhdistyvät. Smartlaina saa komission siitäkin huolimatta, että päätät olla nostamatta lainaa. Tämä takaa lainanhakijalle parhaat lainatarjoukset, ilman sitoumuksia, eikä vaikuta Smartlaina -palvelun tarjoamiin lainoihin. Voit luottaa siihen, että saat aina parhaan mahdollisen lainatarjouksen juuri sinun tarpeisiisi.